23 januari 2006

Dorpsgesprek 23-1

Quote: "john en karen"
het zijn weer mooie filmpjes en van je berg die je zelf hebt gemaakt zijn we helemaal weg van


Lees verder!!


Categorie:

Quote: "Kittekat"
He Rosie, koffie en geen verhaaltje? :confused: :lol:

Ho, ho, rustig maar, geef me ook even de kans om wakker te worden, er is toch geen deadline,,
Ik ben gisteren nogal laat doorgegaan met een scriptje,, dat straks in rosiesstekkie komt,, maar ja dat zal voor de meeste abacadabra zijn,, het staat nu al op een andere site van ons, er waren namelijk te veel snelkoppelingen op een rijtje en dat oogt niet leuk meer, nu is het in vieren gegaan en staat wel wat vlotter,,
Maar dat heeft toch niets met poppetjes te maken... :confused:
Dus laten we maar verder gaan...Even weer terug naar de voorkant van het plein,, en zo dan weer dieper het plein op..


Een klassiek voorwerp de treesalesman, Lemax van het eerste uur..(echt porcelein)


Volgens mij had ik deze foto's wel aan elkaar kunnen koppelen, maar dit is de andere kant, met het jongetje dat rustig wacht totdat moederes een boom heeft gekocht,, (je kan nooit vroeg genoeg beginnen,, :lol: )


Deze meneer zul je toch wel hard moeten gaan zoeken,, Ik wist er eentje in Breda, maar of hij nou nog hoeden verkoopt,, :confused: zal ik eens voor moeten Googelen ,, :wink: , het zal niet veel worden..denk ik..


Deze man, had ik al gehoord van de week, hebben ze er nog een in limburg en die maakt maar een paar of 30 in een jaar... (exclusief :eek: )


Ach en van deze daar stikt het van, zalfjes en smeerseltjes, dat doet het overal goed en is overal goed voor, ze maken er zelfs reclame voor op de T.V. :lol:

Zo, dan heb ik m'n fotootjes voor vandaag gehad, gaan we weer eens opruimen, in de garage denk ik, de heren hebben er gisteren nogal een bende van gemaakt,