24 januari 2006

Dorpsgesprek 24-1

Quote: "Kittekat"
Zoals altijd weer mooi Rosie. Ja, jij bent met zoveel dingen druk.
Leuke foto's weer. Die hoedenverkoper heb ik ook ergens kunnen vinden :biggrin:


Lees verder!!


Categorie:

Quote: "moon"
:lol: Ja maar Rosie bedoelt er een in eht echt. Die raken uitgestorven.

Quote: "Kittekat"
Ooohh, nou je het zegt en ik beter lees, ja :lol: Nog niet helemaal wakker :biggrin:

Quote: "john en karen"
het is weer heel mooi rosie :biggrin: :biggrin:

Goeie morgen huisjes vrienden,, Het wordt weer akelig hard buiten,,

De kinderen zullen het wel leuk vinden,, maar zullen nog wel een probleem hebben als ze afgesproken hebben te plakken,, (het vordert al aardig) want nu kunnen ze misschien ook gaan schaatsen, en dat kun je hier niet zo vaak, maar op het pleintje bij de poppetjes hebben ze pech, daar is het niet zo koud..


Hier staat het poppetje een beetje verkeerd, waar zit hij naar te kijken,, naar de balans in ieder geval niet,,


Nou de klant zit te kijken naar het....?? :eek: ??..die groenteboer mag z'n handeltje ook wel eens schoonmaken of is dat stofsneeuw? :lol:


Wat dat vrouwtje in de aanbieding heeft weet ik niet percies,, confections, naaibenodigdheden?? of zoiets denk ik... :confused:


Deze meneer zit aan de poulier uit te leggen hoe groot die vis was, die hij gisteren heeft moet laten schieten, en vechten dat die kon.... :wink:


Ow, ow,, een messenslijper, dat zal helemaal niet meer mogen vandaag de dag, veeeel te gevaarlijk, zelf de papier snijder moet al een beschermingskap hebben,,

Zo en dat waren de fot0o'tjes van vandaag weer, Ik zie al internationale producties onder dorpsgesprek,, ach ja als we maar bezig zijn,, of niet dan,, Heb trouwens gisteravond mijn menustructuurtje, ook op rosiesstekkie gemaakt, ik zat er nog even aan te twijfelen om de dorpjes per indentiteit en per jaar in op te nemen, maar ik denk dat het zo ook wel goed is..

Doei,, ik ga lekker aan de koffie,,